CapCut Şablonları ve Trendleri Nasıl Kullanılır?

CapCut ile eğlenceli ve etkili videolar oluşturun! Trend şablonlar ve seslerle içeriğinizi güçlendirin. Kullanımı kolay ve çapraz yayın imkanı!

CapCut'a henüz aşina değil misiniz? Bu uygulamayı tanımalısınız! CapCut şablonları, video trendleri ve video içerik fikirleri açısından nispeten yenidir ancak komik görüntüleri ve sesleriyle TikTok'ta dalgalar yaratmaktadırlar. CapCut şablonları Instagram ve TikTok için yeni olduğundan ve video akışlarınızda sürekli trend olduğundan, içerik ilhamını tetiklemek ve popüler video trendleriyle alakalı kalmak için kendinizi tanımalısınız. 

 

Bu sosyal medya rehberi size CapCut şablonları hakkında bilgi veriyor. Şablonların ne zaman trend olduğunu, bunları ne zaman kullanacağınızı ve içerik stratejinize nasıl dahil edeceğinizi ve daha fazlasını öğreneceksiniz!

 

CapCut nedir?

 

CapCut, Lemon8 gibi TikTok'un kardeş uygulamasıdır. Yapay zeka otomatik araçları kullanarak düzenleme sürecini basitleştirmek için oluşturulmuş hepsi bir arada bir video düzenleme aracıdır. En iyi kısa biçimli videoları düzenlemek için kullanılır, ancak 10 ila 15 dakika uzunluğundaki YouTube videoları gibi daha uzun biçimli içerikleri düzenlemek için de kullanılabilir. Bununla birlikte, TikTok CapCut'a sahip olduğundan, TikTok ile sorunsuz bir şekilde entegre olur ve TikTok içerik oluşturucularına diğer platformlara göre bir avantaj sağlar.

 

CapCut Nasıl Popüler Oldu?

 

CapCut 2020'de piyasaya sürülmesine rağmen, 2022'nin sonunda CapCut şablonları ve tamamlayıcı sesler TikTok For You Pages'ın her yerinde trend olmaya başladığında ABD'de ilgi gördü ve sonunda Instagram ve YouTube Shorts'a doğru yol aldı. Popüler CapCut şablonları arasında Lisa Rinna'nın wackadoodle zaman şablonu ve sesi, birden fazla Pedro Pascal filtresi, yaşlı filtre ve çok daha fazlası yer alıyor! Trend olan şablonlara ek olarak, her bir kesimi trend olan sesle manuel olarak senkronize etmeden videoları düzenlemenin kolay bir yoludur. CapCut bunu sizin için yapar.

 

CapCut'ı Kimler Kullanıyor

 

Birçok kullanıcı içeriklerini düzenlemek için CapCut kullanıyor ve CapCut trendlerine katılıyor. CapCut şablonları herkes içindir. İster içerik oluşturucusu olsun ister marka olsun, trend olan bir CapCut şablonuna atlamak içeriğinizi daha alakalı ve ilişkilendirilebilir bir hale getirir. CapCut TikTok'ta tutarlı bir şekilde yayın yapmaya devam etmenin kolay bir yoludur. CapCut şablonları ile diğer kanallarınızda çapraz yayın yapmanın kolay olduğundan bahsetmeye bile gerek yok.

 

Neden CapCut Kullanmalısınız?

 

·      CapCut'ın Kullanımı Kolaydır

·      Neredeyse Her Hafta 2 Yeni Trend Şablon Yayınlanır.

·      CapCut Şablonlarını Çapraz Gönderebilirsiniz

 

CapCut Trend Şablonlar Nerede Bulunur?

 

CapCut, TikTok'un kardeş uygulaması olduğundan, trend olan CapCut şablonlarının çoğu TikTok'ta başlar. TikTok'u kaydırarak başlayın ve FYP'nizde "CapCut ile yapılmıştır" CTA'sı ile aynı şablonu veya sesi birden çok kez görürseniz, bu trend olduğunun kesin bir göstergesidir. Tek yapmanız gereken CTA'ya dokunmak ve sizi CapCut şablonlarını kullanarak içeriğinizi kolayca bulabileceğiniz, erişebileceğiniz ve oluşturabileceğiniz CapCut uygulamasına götürecektir.

 

Sosyal Linkler

Bize Katılın