Etkileşimi Teşvik Eden TikTok Kapakları Nasıl Yapılır?

TikTok kapak resimleri ile video etkileşiminizi artırın! Blog yazısında, en iyi uygulamaları keşfedin ve kendi kapak görüntülerinizi oluşturun!

Instagram Reels gibi, videonuz için TikTok kapak resimleri veya küçük resimler oluşturabilirsiniz. TikTok kapak görüntüleri yalnızca daha fazla bilgi ve video bağlamı sunmakla kalmaz, aynı zamanda katılımı da teşvik eder. Bu blog yazısında, video etkileşiminizi en üst düzeye çıkarmak için TikTok kapak görüntülerinin en iyi uygulamalarını inceleyeceğiz. Hadi başlayalım!

 

TikTok Kapak Görselleri Nelerdir?

 

TikTok kapak resimleri, kullanıcıların ilk gördüğü küçük resimlerdir. Örneğin, yeni bir takipçi TikTok hesabınıza ve profilinize rastlarsa ve önce birine tıklamadan videolarınız arasında geziniyorsa, izlemeden önce video hakkında bağlam toplayabilir. Video için bu ekstra bağlam, kullanıcıları izlemek istedikleri videoyu bulmak için izlemeye veya kaydırmaya teşvik edecektir.

 

TikTok videolarıyla çok fazla eğitim veren markalar için harika.

 

TikTok Kapakları Nasıl Yapılır?

 

Instagram reels'larına çok benzer şekilde, mobil uygulamaya bir TikTok yüklerken ve düzenlerken TikTok kapak görüntüleri oluşturabilirsiniz.  Videonuza ilk geldiklerinde herkesin göreceği küçük resmi veya videodaki klibi seçeceksiniz. Ardından çeşitli TikTok kapakları arasından seçim yapabilirsiniz.

 

Daha fazlasını oluşturmaya başladığınızda tutarlı tutmak için birini seçmek ve ona bağlı kalmak en iyisidir. Bu, profilinizin daha derli toplu görünmesini sağlar.

 

Kendi TikTok Kapaklarınızı Nasıl Oluşturursunuz?

 

TikTok'un yerel kapaklarını kullanmadan kendi TikTok kapak resimlerinizi oluşturmak istiyorsanız, Canva'yı kullanabilirsiniz. Tasarımınızı metin ve grafiklerle özelleştirmek için sol taraftaki menüdeki tasarım öğelerine tıklayabilirsiniz. Başyapıtınız tamamlandığında, film rulonuza aktarın ve ardından yukarıdaki "Film Rulosundan Ekle" adımına ulaştığınızda görüntüyü seçin.

 

Kendi kapak görsellerinizi tasarlamak, video içeriğinizi birden fazla platform arasında özelleştirmek için çok fazla zaman harcamadan video içeriğinizi birden fazla platformda tutarlı tutmanın güzel bir yoludur. Ancak, güzel görünse de uzun vadede katılımınıza zarar verebilir. Instagram gibi TikTok da tüm özelliklerini ve düzenleme araçlarını benimseyen kullanıcılara öncelik veriyor. Kapak resimlerinizi oluştururken, Sizin İçin Sayfası tarafından seçilme şansını riske atacaksınız. Ayrıca, TikTok daha lofi olduğundan, kendi kapak görüntüleri gibi uygulama içi özellikleri kullanarak içerik oluşturmak kolay, uygulamanın video içeriği estetiğiyle daha iyi gider.

Sosyal Linkler

Bize Katılın