Instagram Reels Konuları Nasıl Kullanılır?

Instagram'un yeni Reels konu özelliği ile içeriğinizi kategorize edin! Doğru kitleye ulaşın ve etkileşimi artırın!

Instagram, algoritmanın kullanıcılarına Reels'ları daha iyi önceliklendirmesine yardımcı olmak için konular ekleyerek Reels'larınızı kategorize etmenin yeni bir yolunu ekledi.

 

Konular yalnızca Reels'larınızın doğru kitleyi bulmasına yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda dönüşümleri de artırır. En son Instagram Reels kılavuzumuzda, Reels içeriğinize nasıl Konular ekleyeceğiniz ve markanızın bunları neden kullanması gerektiği hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz!

 

Instagram Reels Konuları Nedir?

 

Konular, Reels içeriğinizi algoritma için sınıflandırmaya yardımcı olmak üzere ekleyebileceğiniz etiketlerdir. Sosyal Medya haberleri uzmanı Matt Navarra, 2022'nin sonunda Twitter'da bu küçümsenen özellik hakkında paylaşımda bulundu ve konuların içeriğinizin doğru kişilere ulaşmasını sağlamaya yardımcı olduğunu belirtti.

 

Instagram Reels'larınıza Konular Nasıl Eklenir? 

 

Yüksek performanslı Reels'lar içeriği oluşturmanın en iyi yollarından biri, nişinize eğilen içerikler oluşturmaktır. Instagram Reels Konuları, sektörünüze ve kitlenize eğildiğinizden emin olmanın harika bir yoludur.

 

Reels'lar içeriğinize konuları nasıl ekleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

 

1.    Normalde yaptığınız gibi bir Reels oluşturun ve yükleyin.

 

2.    Reels'ınızı yayınlamadan önce en alta kaydırın ve "Konu Ekle "ye dokunun

 

Reels'larınıza en fazla 3 Konu ekleyebilirsiniz. Sektörünüzle ilgili ve alakalı, ancak birbirinden farklı 3 Konu bulun. Bu, özelliği kullanmak erişiminizi en üst düzeye çıkarmanızı sağlar.

 

Instagram Reels Konuları Etkileşimi Arttırır mı?

 

Kısacası evet. Ancak, bunu çözmek size kalmış. Bir hafta boyunca sürekli olarak Reels'lar yayınlamayı deneyin ve her birine konular ekleyin. Örneğin, Reels'larınızı hangi konularla etiketleyeceğinizi bulmanıza yardımcı olması için içerik sütunlarınızı kullanabilirsiniz. Ardından, Reels konuları eklemeyi hiçbir şey eklememekle karşılaştırın ve Reels'larınızın onlarla veya onlarsız ne kadar daha iyi performans gösterdiğini görün.

 

Umarız yeni özellik hakkında daha fazla bilgi edinmişsinizdir ve Reels içeriğinizi bir sonraki gönderinizde denemeye hazırsınızdır.

Sosyal Linkler

Bize Katılın