Instagram Sessize Alma: Sakin Mod Nedir?

Instagram Sessiz Mod nedir? Instagram kullanıcıları için dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırmayı amaçlayan bu özellikle ilgili detayları öğrenin!

Peki ya size Instagram kullanırken odaklanabileceğinizi söylesek? Evet, doğru duydunuz! Instagram kullanıcılara günlük yaşamlarında daha üretken olmalarını sağlayacak araçlar sunmayı amaçlayan yeni Sessiz Mod özelliğini kullanıma sundu.

 

Bu blog yazımızda, yeni Sessiz Mod özelliğini nasıl kullanacağınızı ve bu özelliğe nasıl erişip odağınızı geri alabileceğinizi açıklayacağız.

 

Instagram Sessiz Mod nedir?

 

Sessiz Mod, Instagram etkinlik durumunuzu otomatik olarak güncelleyecek, bildirimlerinizi sessize alacak ve DM'lerinize otomatik yanıt oluşturacak yeni bir özelliktir. Bu özellik iPhone'unuzun 'Rahatsız Etme' özelliğine çok benzer. Rahatsız Etmeyin özelliğinin aksine, Instagram için Sessiz Mod günlük hayatınızdaki en önemli dikkat dağıtıcı unsurlardan biri olan sosyal medyayı sessize alır!

 

Meta'nın açıklamasına göre Sessiz Mod'un amacı, "insanların odaklanmasına yardımcı olmak ve insanları arkadaşlarına ve takipçilerine sınır koymaya teşvik etmek."

 

Bu araç yalnızca daha fazla üretkenliğe yol açmakla kalmayacak, aynı zamanda sosyal medya yöneticilerinin ve içerik oluşturucularının çevrimiçi olmaya ara vermeyi benimsemelerine yardımcı olacaktır.

 

Instagram Sessiz Modunu Kimler Kullanabilir?

 

Instagram Sessiz Modu ilk yayınlandığında ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda kullanıcıları tarafından kullanılabiliyordu, ancak günümüzde tüm kullancılarda bu özellik aktif edildi.

 

Instagram Sessiz Moduna Nasıl Erişilir?

 

1.     Adım: Instagram hesap ayarlarınıza gidin ve 'bildirimler'e dokunun

 

2.     Özelliği açmak için 'Sessiz Mod'a / 'Sakin Mod'a dokunun

 

3.     Adım: Sessiz modda ne kadar süre kalmak istediğinizi seçin, bu özellik 12 saate kadar kullanılabilir. Otomatik yanıt mesajınızda 'Sessiz Modda' yazacaktır

 

Sessiz moda erişiminiz yoksa, bu süre zarfında tüm bildirimleri duraklatabilirsiniz.

 

Bu yeni özellik hakkında daha fazla bilgi edinmenin daha fazla kullanıcının sosyal medyaya ara vermesini sağlayacağını umuyoruz.

Sosyal Linkler

Bize Katılın