Instagram Takip Edilmesi Gereken Hesaplar

Instagram'da markanızı büyütmek için takip etmeniz gereken hesaplar burada!

Derler ki, büyük değişimler büyük fırsatları da beraberinde getirir. Eğer durum buysa, Instagram'da markanızı veya işletmenizi büyütmek için HER ZAMAN büyük fırsatlar vardır. Sınırlı Instagram hikayeleri ve Reels şablonları gibi yeni özelliklerden sürekli gelişen algoritmaya kadar, Instagram değişen ilgi alanlarımıza ve davranışlarımıza ayak uydurmak için sürekli olarak adapte oluyor ve sonuç olarak Instagram pazarlama stratejiniz de onunla birlikte sürekli gelişmek zorunda. Ayak uydurmak zor gelebilir, ancak takip edilecek doğru Instagram uzmanlarını ve hesaplarını biliyorsanız o kadar da zorunda değil.

 

Bu blog yazısında, Instagram ile ilgili her şeyden haberdar olmak için takip etmeniz gereken hesapların nihai listesini paylaşıyoruz, böylece kitlenizi zamanında, ilgi çekici ve alakalı içeriklerle besleyebilir ve büyütebilirsiniz. Telefonunuzu elinizin altında tutun ve takip çılgınlığına hazır olun, çünkü bu hesaplar Instagram pazarlama stratejinizi çivilemek için biletiniz.

 

OTORİTE HESAPLAR

 

Bu Instagram hesapları, Instagram'da ne gibi değişiklikler olduğu, hangi trendlerin hakim olduğu, algoritma güncellemeleri ve daha fazlası hakkında doğru ve zamanında bilgi bulmak için başvuracağınız kaynak olarak düşünülmelidir.

 

Adam Mosseri - @mosseri

 

Instagram hakkında bilgi sahibi olmak söz konusu olduğunda, Instagram'ın başındaki Adam Mosseri'den daha iyi kim takip edilebilir? Adam Mosseri, 2020'den bu yana Instagram ekibinin perde arkasında neler üzerinde çalıştığı, kullanıma sunmayı planladıkları yeni özellikler ve Instagram'a gelen diğer değişiklikler hakkındaki güncellemeleri paylaşmak için kişisel Instagram hesabını kullanıyor. Instagram haberleri için en iyi kaynak, kararları bizzat alan kişidir; bu nedenle Mosseri'yi takip etmek, yeni güncellemelerin sürpriz olmaması için içeriden bir kaynaktan haberdar olmak isteyen tüm bilgili sosyal medya yöneticileri, işletme sahipleri veya içerik oluşturucuları için bir zorunluluktur.

 

Instagram İçerik Üreticileri Hesabı - @creators

 

@creators, tahmin ettiğiniz gibi Instagram'ın içerik oluşturuculara yönelik resmi sayfasıdır. Instagram'ın @creators hesabıyla ilgili en güzel şey, yeni Instagram özelliklerinden nasıl yararlanılacağına dair en iyi 101 öğretici için bir platform olduğu kadar bir topluluk olmasıdır. Bunu Instagram'ın kendi haber bülteni olarak düşünün. Bunun da ötesinde, @creators hesabı, Instagram pazarlama stratejinizi güçlendirmek için en iyi ipuçlarını paylaşan çeşitli, trend belirleyici içerik oluşturucuları öne çıkarma konusunda harika bir iş çıkarıyor.

 

İşletmeler için Instagram Hesabı - @instagramforbusiness

 

İşletmenizin satışlarını artırmak için Instagram'dan nasıl yararlanacağınızı mı merak ediyorsunuz? Platformun özellikle işletme sahiplerini düşünerek ipuçları ve en iyi uygulamaları paylaştığı Instagram'ın işletmeler için resmi hesabından başka bir yere bakmayın.

 

INSTAGRAM UZMAN HESAPLARI

 

Bu hesaplar, markanızı sosyal medyada bir düşünce lideri olarak konumlandırmak için özgün bir şekilde ortaya çıkmanın ve benzersiz bir ses yaratmanın en iyi örnekleri olan bilmeniz gereken düşünce liderleri ve uzmanlardır.

 

Peyton Dix - @peytondix

 

Peyton Dix bir sosyal medya uzmanı, kreatif direktör ve MAC Cosmetics'in Global Sosyal Direktörüdür. Kendisi aynı zamanda Paper Magazine'in sosyal medya stratejisini de yönetmiş olan bir sosyal medya uzmanıdır. Instagram pazarlama stratejisi söz konusu olduğunda Peyton, sosyal medyada özgün ve ilişkilendirilebilir, ancak otorite odaklı bir markanın nasıl oluşturulacağını anlamaya yönelik bir gösteri ve anlatım dersi için başvuracağınız kızdır.

 

Manu - @yoursocialteam

 

Komik ve filtresiz ancak son derece bilgili olan Manu, küçük işletme sahipleri için dikkatli Instagram tavsiyelerinin yanı sıra karuseller, reels'lar ve hatta başlık şablonları için dönüşüm sağlayan ilgi çekici içerikler oluşturmanıza yardımcı olacak en iyi Instagram şablonlarını sunan bir Instagram uzmanıdır. Ne paylaştığınızı fazla düşünmemeniz gerektiğini sürekli hatırlatması veya viral olabilecek komik bir makara fikri için onu takip edin.

 

Laurise McMillian - @lauriseirl

 

Laurise, Meta'da İçerik Stratejisti, Refinery 29'un @r29unbothered Instagram sayfasının orijinal yaratıcılarından biri ve dünyanın en büyük Instagram ve Facebook hesaplarının arkasındaki önde gelen stratejistlerden bazılarıyla röportaj yaptığı bir sosyal medya video serisi olan Social Skills'in sunucusu. Sosyal medya için ilgi çekici, kültür odaklı içerik oluşturma söz konusu olduğunda her şeyi gördü ve her şeyi yaptı. 

 

Donye Taylor - @donyetaylor

 

Donye Taylor, Fohr'da İçerik Stratejisti ve Yaratıcı Girişimler Direktörüdür. İçerik oluşturucular için, gerçek özgünlüğünüzü merkeze alan bir marka oluşturma konusunda paha biçilmez bir bilgi kaynağıdır.

 

Natasha - @shinewithnatasha

 

Natasha, video içeriğinin gücünü kullanarak Instagram'da işletmenizi ve markanızı büyütmek söz konusu olduğunda başvurulacak uzmandır. Instagram pazarlama stratejinizde video içeriğinden ölçeklendirmek için yararlanma hakkında ipuçları, püf noktaları ve araçlar için onu takip edin.

 

INSTAGRAM POPÜLER KÜLTÜR, HABER ve MİZAH HESAPLARI

 

Popüler kültür, eğlence, siyaset ve dünya haberlerinde olup bitenlerden haberdar olmak, başarılı bir sosyal medya stratejisinin önemli bir parçasıdır çünkü kitlenizin halihazırda yaptığı sohbetlere katılarak alakalı içerik oluşturmanın anahtarıdır. İçeriğinizi taze, alakalı ve güncel tutmak için bu popüler kültür, haber ve mizah hesaplarını takip edin.

 

workinsocialtheysaid - Sosyal medya yöneticisi olmanın zorlukları ve sıkıntıları hakkında en komik ve ilişkilendirilebilir mizahlar için.

 

@girlboss - Ünlülerin popüler kültür trendlerini hedef kitlenizle alakalı mizahlara nasıl dönüştüreceğiniz konusunda ilham almak için.

 

@thecut - Ünlülerle ilgili haberler ve mükemmel mizahlanabilir ünlü görselleri için

 

@adweek - Medya, pazarlama, reklamcılık ve teknoloji alanlarındaki son dakika haberleri ve trendler için.

 

@vice - Bir sonraki parlak gönderi fikrinize ilham verebilecek ilginç ve ilgi çekici hikayeler için.

 

Başarılı Instagram pazarlama stratejinizi oluştururken bilgi ve ilham almak için bu sayfaları takip ettiğinizden emin olun.

Sosyal Linkler

Bize Katılın