Lemon8 Nedir? TikTok'un Kardeş Uygulaması

Bu platform, estetik içeriklere odaklanarak güzellik, yemek tarifleri ve yaşam tarzı ipuçları sunmaktadır. Detaylar için okumaya devam edin!

Sosyal medya endüstrisini ele geçiren yeni bir çocuğumuz var. Lemon8 piyasada yepyeni bir uygulama olmasına rağmen bu sosyal medya platformunun yaratıcısı TikTok’un sahibi olan aynı ana şirket Bytedance.

 

ABD'deki popülaritesi, TikTok'un yasaklanmasıyla ilgili söylentilerin dolaşıma girmesiyle aynı anda arttı.

 

Uygulama çok yeni değil sadece ABD pazarı için yeni. ABD uygulama mağazasına girdikten bir hafta sonra, yaşam tarzı uygulamaları için App Store'da 1 numara oldu.

 

Şimdi bu yeni uygulama hakkında bilmeniz gereken her şeyi ve bir marka olarak katılmaya değip değmeyeceğini inceleyelim.

 

Lemon8'de Ne Tür İçerikler Var?

 

Tıpkı Instagram gibi, Lemon8 de tamamen estetikle ilgilidir. İçerik daha çok güzellik ipuçlarından yemek tariflerine kadar yaşam tarzıyla ilgili. Tek fark, 'Sizin İçin' bölümünüze hızlı bir bakıştan sonra, gönderinin türünü tanımlamak için oldukça havalı yazı tiplerinde başlıklara sahip resimlerin gönderilerini bulabilmenizdir.

 

Instagram ve Pinterest arasında bir geçiş gibi hissettiriyor ancak ne tür içeriğe baktığınızla ilgili daha fazla içerik sunuyor.

 

Yazı tipleri Lemon8'i gerçekten yönlendiren şeydir, bu nedenle indirmeniz için bir araya getirdiğimiz birkaç estetik yazı tipi uygulamasına göz atın.

 

·      Meitu App

·      Fonts

·      Phonto

·      TypeLoop

·      Fonts Art‍

 

Lemon8’e Katılmanın Artıları Nelerdir?

 

Bir marka olarak, yeni bir platforma katılmanın harika olması için birçok neden var. Öncelikle, Lemon8 henüz Instagram kadar büyük görünmese bile, bu birkaç yıl içinde büyümeyeceği anlamına gelmiyor. Tıpkı TikTok'un 2019'da herkes çocuklar için olduğunu düşünürken şimdi sosyal medya platformlarında en büyük uygulamalardan biri. Platformun büyümesini takip etmek için o zamanlar katılmış olmayı dilemiyor musunuz?

 

Neden şimdi katılmanız ve avantajlarından daha sonra yararlanmanız gerektiğine dair bir düşünelim.

 

·      Bu araştırma için harika bir fırsat olabilir

·      Yeni bir pazarda tüketicilerin ne istediğini anlamak önemlidir.

·      Farklı içerik türlerini deneyebileceğiniz bir yerdir.

·      Çok geç olmadan takipçi kitlenizi artırmanın ve markanızı bu platforma dahil edin.

·      Özellikle TikTok'un potansiyel yasağı yaklaşırken şimdiden yerinizi alın.

Limon8'deki İçerik Üreticilerinin/Sektörlerin Türleri

 

Şu an itibariyle, içerik oluşturucuların ve markaların uygulamadaki içeriklerinden nasıl para kazanabilecekleri hala belirsiz. Bu, yakın gelecekte bir yol olmayacağı anlamına gelmiyor çünkü TikTok'ta reklam ve alışveriş, TikTok birkaç yıl önce popülaritesini artırdıktan sonra süreç devam ederken tanıtıldı.

 

Markalar henüz uygulamada aktif değil gibi görünse de Lemon8'de yaşam tarzı ipuçlarını ve püf noktalarını paylaşan ve para kazanma özellikleri geldiğinde takipçilerini yavaş yavaş büyüten daha fazla yaşam tarzı içerik oluşturucusu var.

 

Peki siz Lemon8'i henüz denediniz mi? Sizce bu Instagram ve TikTok'un kaderi için ne anlama geliyor?

Sosyal Linkler

Bize Katılın