Pinterest'te İşletme Hesabı

Pinterest işletme hesabına geçmek, marka pazarlamasını güçlendirir, derin analiz imkanı sağlar ve geniş kitlelere ulaşma şansı sunar!

Instagram ve Facebook için farklı hesap türleri olduğu gibi, Pinterest söz konusu olduğunda da aralarından seçim yapabileceğiniz farklı hesap türleri vardır. Instagram'da İçerik Oluşturucu Profili, İşletme Profili veya Kişisel Profil arasından seçim yapabilirsiniz. Pinterest'te ise Kişisel veya İşletme Hesabı arasından seçim yapabilirsiniz. Bir Pinterest İşletme hesabına geçmek ücretsizdir ve markanızın varlığını büyütmek için buna değer. Profesyonel İpucu: Bir işletme hesabına kaydolduktan sonra, iddianızı ortaya koyun! Adınızın, profil resminizle birlikte, içeriğinizin bulunduğu her Pin'de görünmesini sağlamak için web sitenizi talep edin.

 

Neden Bir İşletme Pinterest Hesabına Geçmelisiniz?

 

·      Pinterest Etiketleriyle Marka Pazarlamasının Gücünden Yararlanın. Marka Pazarlamasından yararlanmanın en iyi yolu, sosyal platformlarınızda güçlendirilmiş içerik veya etiketleme yapmaktır. Bir Pinterest İşletme Hesabı ile ürünleri etiketlemek ve yayınlanan içerikle ilgili ek bilgiler edinmek çok daha kolaydır.

 

Sitenize bir Pinterest Etiketi ekleyerek Dönüşümleri Takip Edin, Kampanya Performansını Ölçün, Yeni Kitleler Oluşturun

 

·      Analizlerinize Daha Derinlemesine Bakın. Pinterest'te işletme profilinizi oluşturduğunuzda, Pinterest Analytics'inizi daha iyi anlamanızı sağlayacak Pinterest Insights'a erişim elde edeceksiniz. Performansı ölçebilir, trafiği analiz edebilir ve müşterilerinizin ne istediği hakkında biraz daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

 

·      Daha Geniş Bir Kitleye Ulaşın. Analytics, içeriğinizin performansını derinlemesine incelemenizi sağlar. Analizler, hangi pinlerin en iyi performansı gösterdiğini, takipçileriniz için en yoğun etkinliği ve en çok hangi tür içerikle etkileşim kurduklarını belirlemenize yardımcı olacaktır.

 

·      Markalama ve İçerik İlişkilendirme ile Daha Fazla Kontrol Elde Edin. Bir işletme hesabıyla, platformda markalaşma ve içerik ilişkilendirme üzerinde daha fazla kontrole sahip olmanın yanı sıra daha fazla pazarlama aracına erişebilirsiniz. Kampanyaları entegre ederek, ilgi çekici reklamlar oluşturarak ve Pinterest Reklam Yöneticisini kullanarak trafik çekin ve müşteri tabanınızı büyütün.

 

Bir Pinterest İşletme Hesabı oluşturmanın üç farklı yolu vardır.

 

Pinterest Hesabınıza İşletme Profili Nasıl Eklenir?

 

1.    Kişisel Pinterest hesabınıza giriş yapın.

2.    Sağ üst köşedeki 3 noktaya (...) tıklayın.

3.    Ücretsiz işletme profili ekle'ye tıklayın.

4.    Açılan pencerede Başlayın'a tıklayın.

5.    Pinterest İşletme Hesabınızı oluşturmak için yönergeleri izleyin! *Not: Eğer bazı panolarınızı taşırsanız, doğrudan yeni işletme profilinize yönlendirileceksiniz. Aksi takdirde, ilk Pin'inizi oluşturmanız istenecektir.

 

Yeni Bir Pinterest İşletme Hesabı Nasıl Oluşturulur?

 

1.    Kişisel Pinterest hesabınızdan çıkış yapın (eğer varsa).

2.    pinterest.com/business/create/ adresine gidin. E-postanızı girin, bir şifre oluşturun ve Hesap Oluştur'a tıklayın.

3.    Pinterest İşletme Hesabınızı kurmak için yönergeleri izleyin.

4.    Ayrıca bir Pinterest tarayıcı düğmesi ekleme seçeneğiniz de var. Bu, web'de bulduğunuz fikirleri hızlıca kaydetmek için mükemmeldir!

 

Kişisel Bir Hesabı İşletme Hesabına Dönüştürme

 

1.    Kişisel Pinterest hesabınıza giriş yapın.

2.    pinterest.com/business/convert/ adresine gidin. 

3.    İşletme adınızı ekleyin ve kişisel hesabınızı bir Pinterest İşletme Hesabına dönüştürmeyi tamamlamak için talimatları izleyin!

 

Profesyonel İpucu: İnsanların Pinterest içeriğinizle etkileşime geçmesini kolaylaştırmak için web sitenize Pinterest Widget'ları ekleyin. Pinterest'te bir İşletme Hesabının markanız için nasıl faydalı olabileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, buradan Pinterest işletme merkezine gidin: İşletme Hesabı Temelleri.

Sosyal Linkler

Bize Katılın