TikTok Doğrulama Adımları

Keşfedin! TikTok'ta doğrulama sürecini hızlandırmanın yollarını ve avantajlarını öğrenin. Mavi onay işaretiyle hesabınıza güven katın.

Doğrulama rozetinin sizin ve işletmeniz için ne anlama gelebileceğini hiç merak ettiniz mi? Hesabınızın kullanıcı adının yanındaki mavi onay işareti olarak da bilinir, hesabınızın kimliğini doğrular ve yaptığı tek şey bu değildir. Instagram ve Facebook'tan farklı olarak TikTok'un bir başvuru süreci veya nasıl doğrulanacağına dair net yönergeleri yoktur. Bunun yerine, TikTok'un yönetimi bunu ele alır. Öyleyse kendinize soruyor olabilirsiniz, TikTok'ta nasıl doğrulanır? TikTok'u doğrulama şansınızı artırmanın birkaç yolunu ortaya çıkardık. Bu blogda, TikTok doğrulama rozetinin size sağlayabileceği birçok avantajın yanı sıra ideal mavi onay işareti adayı olmanız için hesabınızı nasıl kuracağınızı ve kullanacağınızı göstereceğiz. Hadi başlayalım!

 

TikTok Nasıl Doğrulanır ?

 

Söylediğimiz gibi, TikTok'ta doğrulanmanın net bir yolu yok. Ancak TikTok, hesabınızın size mavi bir onay işareti vermeyi düşünmeleri için bile karşılaması gereken bazı üst düzey kriterleri paylaşıyor. TikTok'a göre, kendinize aşağıdaki soruları sorun:

 

1.    Gerçek misiniz?

 

Hesabınızın diğer popüler hesapları kopyalamadığından veya taklit etmediğinden emin olun. Hesabınızı yalnızca markanızın veya işletmenizin hikayesini anlatmak için kullanmalısınız, başkasının değil.

 

2.    Benzersiz misiniz?

 

İçeriğiniz markanıza ve işletmenize uygun olmalı ve diğer hesaplardan ayırt edilebilmelidir. Sizi farklı kılan o tek şeye odaklanın ve bunu tüm içerik stratejiniz haline getirin.

 

3.    Aktif misiniz? 

 

Etkinlik yalnızca ne sıklıkta paylaşım yaptığınız değildir. Diğer hesapların videolarını beğenerek, yorum yaparak ve paylaşarak topluluğunuzun geri kalanıyla etkileşim kurmalısınız.

 

4.    Kurallara uyuyor musunuz?

 

Her zaman TikTok'un topluluk kurallarına uyun. Zorbalık yapmayın, nefret söylemi kullanmayın veya potansiyel hesap yasaklarına yol açabilecek hizmet şartlarını ihlal eden herhangi bir şey yapmayın.

 

Bu kriterlere uyduğunuz sürece, hesabınızı TikTok'un doğrulama onay komitesine nasıl öne çıkaracağınız aşağıda açıklanmıştır.

 

TikTok Doğrulama Şansınızı Artırmak için 5 İpucu

 

1.    Benzersiz ve İlgi Çekici İçerik Oluşturun

 

Sık sık benzersiz ve ilgi çekici içerik yayınlayın. Bu, TikTok'a hevesli bir kullanıcı olduğunuzu ve platformda gerçekten büyümeye çalıştığınızı gösterir. Diğer kullanıcılara markanız veya işletmeniz hakkında bilgi veren içerikler oluşturun, ancak TikTok trendlerine katılmaktan korkmayın. TikTok'un düetler, filtreler ve daha fazlası gibi birçok özelliğini birleştirin! 

 

2.    Takipçi Sayınızı Tutarlı Bir Şekilde Artırın

 

TikTok'ta takipçi sayınızı artırmaya devam edin. Bunu tutarlı bir şekilde yayınlayarak ve ayrıca diğer hesapları takip ederek ve onlarla etkileşim kurarak yapabilirsiniz. Topluluğun aktif bir üyesi olmak istiyorsunuz. Sektörünüzdeki insanlarla etkileşime girerek ve onları takip ederek başlayın ve ardından oradan genişletin.

 

3.    Viral Olun

 

TikTok'ta viral olma şansı çoğu platformdan daha yüksektir ve birçok kullanıcının Sizin İçin Sayfasına (FYP) gelmesini, TikTok'un platformdaki değerli varlığınızı fark etmesini sağlayacaktır. Sizi yalnızca kullanıcıların FYP'sine yerleştirmekle kalmaz, aynı zamanda takipçi sayınızı bir gecede artırabilir.

 

4.    Trend Sesleri ve Hashtag'leri Kullanın

 

Viral olma şansınızı artırmanın iyi bir yolu viral sesler, hashtag'ler kullanmak ve TikTok zorluklarına ve trendlerine katılmaktır. Viral olmanın bir başka yolu da kendi seslerinizi yaratmaya devam etmektir. Sesler TikTok'un bel kemiğidir çünkü esasen bir meme. Kullanıcılar bunları sürekli olarak alıntılıyor. Viral sesleri inceleyin ve videolarınızdan birini nasıl viral bir sese dönüştürebileceğinizi görün.

 

5.    Diğer Hesaplarınızdan Yararlanın

 

Diğer sosyal medya platformlarında doğrulanırsanız, TikTok'ta bunlardan yararlanın. Biyografinizde onlara bağlantı verin. Büyük olasılıkla, başka viral hesaplarınız varsa, medyada sizden bahsediliyordur. TikTok bunu fark edecek ve doğrulama durumunuzu hızlandırabilir.

 

TikTok Verifed Olmanın Faydaları

 

Herhangi bir sosyal medya platformunda doğrulanmış bir hesaba sahip olmak güvenilirliğiniz için harikalar yaratır. Mavi onay işaretleri kullanıcılara hesabınızın ve işletmenizin yasal olduğunu gösterir. Hesabın arkasındaki kişinin gerçek olduğunu biliyorlarsa takip etme olasılıkları daha yüksektir. Doğrulama durumu TikTok'un algoritmasında daha fazla ağırlığa sahip olduğundan, içeriğinize de öncelik verilecektir. Hesabınız ve videolarınızla kaç kişinin etkileşime girdiği nedeniyle birinin FYP'sine girme olasılığınız daha yüksektir.

Sosyal Linkler

Bize Katılın