TikTok'un #NewMusic Özelliği

#NewMusic özelliği, TikTok'un müzik keşfini bir üst seviyeye taşıyor! #NewMusic nasıl kullanılır, markalar nasıl avantaj sağlar? İşte detaylar!

TikTok, 2020'de kısa biçimli videoyu ön plana çıkardığından bu yana rekabetten payını almış olsa da clock app hala üstünlüğünü koruyor. Bu, en son eklenenler de dahil olmak üzere sürekli gelişen yaratıcı özellikler paketi sayesinde olabilir.

 

Jonas Brothers ve Miguel'in öne çıkan sanatçılar olduğu #NewMusic özelliği küresel bir müzik keşif merkezi. Bu ne anlama geliyor ve ne işe yarıyor?

 

TikTok'ta #NewMusic ile tanışın

 

"Müzik, TikTok deneyiminin kalbinde yer alıyor. Hayranların yeni müzikler keşfedebileceği, sanatçıların hayranlarıyla bağlantı kurabileceği ve müzikseverlerin bir topluluk oluşturabileceği bir yer. 🎵🎤"

 

NewMusic özelliği, dünyanın dört bir yanındaki sanatçıların yeni şarkılarını TikTok kullanıcılarına sergilemeleri için özel bir alandır. Yeni sürümler için bu merkez, sanatçıların yeni hayranlara ulaşmasına yardımcı olurken, TikTok kullanıcılarının yeni müzikle yaratıcılığı beslemesini kolaylaştıracak. Kullanıcılar muhtemelen #NewMusic sekmesinde başka bir yerde hiç duymadıkları yeni sürümleri duyacaklar.

 

TikTok, özelliği başlatmak için Jonas Brothers ve Miguel ile ortaklık kurdu, bu yüzden muhtemelen FYP'nizin her yerinde JoBro'nun "Waffle House" ve Miguel'in yeni parçası "Give it to Me" yi duyuyorsunuz.

 

TikTok müzik keşfi üzerine inşa edildi. Aslında, uygulama birleşme öncesinde Musical.ly olarak biliniyordu. İşte Paul Hourican'ın bu konuda söyledikleri:

 

"TikTok zaten en yeni eserlerinin önizlemesini yapmak isteyen sanatçılar ve yeni müzik keşfetmek isteyen müzikseverler için bir hedef ve bu yeni özellik sanatçılara küresel topluluğumuzla bağlantı kurmanın yeni bir yolunu sunacak. Sanatçıların yaratıcılığına ilham vermek, bağlantıları ateşlemek ve dünya çapındaki sanatçıların ve hayranların benzersiz yeteneklerini ve tutkularını kucaklayan çeşitli bir müzik ortamını teşvik etmek için heyecan verici bir fırsat sunuyor."

 

Adım Adım #NewMusic Özelliği Nasıl Kullanılır?

 

YeniMüzik özelliğini kullanmak için tek yapmanız gereken TikTok arama çubuğuna Yeni Müzik yazmaktır. Üç sekmeye tıklayabileceğiniz #NewMusic merkezi ile karşılaşacaksınız:

 

Öne Çıkanlar: TikTok'un öne çıkardığı yeni müzik.

Trendler: Şu anda TikTok'ta patlayan müzik.

Keşfedin: Hoşunuza gitmesi muhtemel yeni müzikler.

 

Merkezde gezinmek, bir sekmeye tıklamak veya kaydırmak kadar kolaydır. Trend sesleri hemen aşağıda bulacaksınız.

 

Markalar #NewMusic Özelliğini Nasıl Kullanabilir?

 

#NewMusic hashtag'i, hub'ın lansmanından önce 18 milyar görüntülenmeye sahipti. Bu yazının yazıldığı sırada 35,8 milyar görüntülemeye ulaşmıştı. Bu özellik, zaten çok fazla ilgi gören bir hashtag'den yararlanıyor. Kitleniz yeni müzikler keşfetmek ve içeriklerinden ilham almak için bu hashtag'i kullanıyor. Siz de yapabilirsiniz.

 

Markalar, kitlelerinin seveceği yeni sesleri keşfetmek için #NewMusic etiketini kullanabilir. Kitlenizin zihnine girebilirseniz, onlar daha kendileri bile keşfetmeden sevdikleri yeni müziklerle içerik oluşturmaya başlayabilirsiniz. Aslında markanız, kitleniz ile bir sonraki favori şarkıları arasında bir kanal haline gelebilir.

 
İşte #NewMusic özelliğini kullanmanın bazı avantajları:

 

Trend olan sesleri bulun: NewMusic merkezi, FYP'nizde gezinmek için saatler harcamadan içeriğinize ilham verecek trend sesleri bulabileceğiniz bir yerdir.

 

Trendlere erkenden atlayın: NewMusic için bir merkez olduğundan, #NewMusic merkezi aracılığıyla bulduğunuz trendleri uyarlamak size erken uyarlama ödülü kazandırabilir.

 

Yeni sanatçıları destekleyin: Yeni sanatçılar ilgi çekmek için #NewMusic hub'ını kullanabilir. Onların seslerini kullanmak marka bilinirliklerini artırır. Yeni gelenleri destekleyebilir ve ileride onlarla ortaklıklar kurabilirsiniz.

 

Sonuç

 

#NewMusic merkezi, markaların hayranlarının seveceği yeni müzikleri keşfetmeleri için harika bir yer. Yaratıcı tükenmişlik yaşıyorsanız, yeni ve modaya uygun seslerin sonsuz kaynağı tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

 

Sosyal Linkler

Bize Katılın